1/02/2014

Miami

Nyt mulla on vihdoin taas oma kone joten voin ruveta päivittelemään tätä blogia! Tää Miami -postaus tulee nyt _vähän_ myöhässä, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan.
Eli lennettiin 14.7 New Yorkista Miamiin. Koko reissussa oltiin kymmenen päivää ja Miamin osuus siitä oli viikko. Hotellin nimeä en saa enää päähäni, mutta yövyttiin kuitenkin tosi hienossa hotellissa jonka altailta meni polku Miami beachille. Hotellilla oli myös hieno kuntosali ja kävin siellä lähes joka ilta juoksemassa.    
Mitenkään päivä kerrallaan en voi reissusta kertoa, sillä en vaan yksinkertaisesti muista mitä tehtiin milloinkin. Ensimmäisinä päivinä ainakin käytiin Sawgras Mills mallissa shoppailemassa. Ostoskeskus oli tosi iso ja jaettu eri osiin. Yksi osa jäi kokonaan katsomatta ajan loppuessa kesken, vaikka käytettiin ostoskeskuksessa kiertelyyn koko päivä. Tein tuolla suurimman osan mun Miamin ostoksista.
 Jossain vaiheessa lomaa lähdettiin aamulla ajamaan Orlandon teemapuistoille ja päätettiin mennä universal studioille ja island of adventureen. Matkaa Orlandoon oli muutama tunti. Teema puisto oli sairaan hieno ja siihen oli selkeesti käytetti tosi paljon rahaa. Lempparilaitteina mieleen jäi ainakin kuvissakin vilahtavan Harry Potterin linnan sisällä oleva laite, sekä Spider man -ajelu. Molempiin oli tosin pitkä jonotuslaite, n. 90 minuuttia. Netissä hehkutetaan tosi paljon kyseisen puiston Hulk -vuoristorataa, mutta mulle se oli aika pettymys. Oltiin etukäteen katottu netistä myös niitä Disney worldin eri teemapuistoja ja ainoa kiinnostavalle vaikuttava eli magic kingdom sisälsi suurimmaksi osaksi samat laitteet kuin Pariisin disneyland, jossa oltiin edellisenä kesänä oltu.
Ilma Miamissa oli ensimmäisen ja viimisen päivää tosi hyvä, aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja oli tosi lämmin. En ole ikinä ennen ruskettunut niin paljon kun tuolla! Muut päivät oli myös lämpimiä, mutta aurinko oli pilvessä ja tuli myös pieniä sadekuuroja.
Mä itse tykkäsin Miamista enemmän kun Nycistä, koska Miamin ilmapiiri oli paljon rennompi ja pystyi yhdistämään ranta -ja kaupunkiloman.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti